Hoe word je actief

Het doel van de campagne ‘Klimaat in de Klas’ is om te zorgen dat alle middelbare scholieren weten wat de klimaatcrisis precies is en hoe we deze kunnen stoppen, maar hiervoor hebben we jouw hulp nodig!

Lijkt het je leuk om meer over de campagne te horen, kom dan naar de introductie zoom presentatie op zondag 22 november van 20.00 tot 21.00 uur!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8rDBHI8_733CXAytQa3_zFt27OiFWWAeGonCo7Ym_mK2bMA/viewform
Via deze link kan je je inschrijven. Tot zondag!

  1. Deel het initiatief

Door ons initiatief te delen met anderen help je ons al! Je hoeft alleen maar het linkje door te sturen en je helpt ons weer een heel eind op weg!

  1. Mail je school/vervolgopleiding

Hieronder staat een mailtje dat je naar je school kan sturen over onze campagne. Door de steun van scholen te krijgen kunnen wij makkelijker meer mensen bereiken. Hoe meer scholen zelf al beginnen aan goed klimaat onderwijs geven aan hun leerlingen, hoe makkelijker het wordt om mensen te laten zien dat dit mogelijk is en goede resultaten oplevert. We hebben de steun van scholen nodig!

  1. Kom naar onze bijeenkomsten/meet ups/acties

We organiseren landelijk elke eerste zaterdag van de maand een actie/bijeenkomst/meet-up of zoiets dergelijks. Door hier naartoe te gaan steun je onze campagne en help je ons meer aandacht te krijgen naar het initiatief. Kijk op de site waar, hoe laat en wat er binnenkort gaande is. Ook organiseren onze lokale groepen soms acties en/of bijeenkomsten, kijk op de social media van de groep bij jou in de buurt om te zien wat er gaat gebeuren. 

  1. Stuur ons een berichtje op instagram/facebook/twitter of mail ons op klimaatindeklas@fridaysforfuture.nl 

Door ons een berichtje te sturen via social media of een mailtje kunnen wij je helpen een plek te vinden binnen ons campagne. Alle hulp is welkom 🙂
@fridaysforfuturenederland (instagram)
@forfuturenl (twitter)
Fridays for Future Nederland (facebook)